Založ si blog

Zn. Chýba mi život – časť 1.

Laura je mladá žena, ktorá si vrámci možností žije nadštandardne. Je zdravá, má milujúcu rodinu a skvelé kamarátky, pracuje vo veľkej korporácii, jej plat predstavuje dvojnásobok platu priemerného Slováka, žije v vo vlastnom byte a má auto.

Laik by povedal, že je to šťastná žena.

Ona si to kedysi myslela tiež.. Každý mesiac 15-steho jej zapípa SMS od banky s oznamom, že výplata je na účte. Nákupné šialenstvo sa môže začať, a tak sa Laura vydá v ústrety nákupným centrám. Nakúpi si krásne oblečenie, ktoré jej závidí každá žena, ktorá ju popri prechádzaní okolo pohľadom premeriava. Nevynechá ani jednu párty. To, že sa pozná osobne s vyhadzovačmi a barmanmi vo všetkých vychytaných kluboch je samozrejmosť. Samozrejme, nezanedbáva ani svoj vonkajšok. Gélové nechty, umelé mihalnice, krásne opálenie 12 mesiacov v roku a fitko niekoľkokrát do týždňa sú samozrejmosťou.

Laurin idylický život má však jeden háčik.

Laura má 32 rokov. Takmer všetky kamarátky už vedú usporiadaný život, sú vydaté a maj deti. Ako prvé sa vydávali „bifľosky“ a o pár rokov neskôr aj kamošky, ktoré nechýbali na žiadnom večierku. No Laura stále nič.. Cíti vnútornú prázdnotu a s pribúdajúcim vekom vzrastajú jej obavy z toho, že zostane sama. Nápadníkov je dosť, no v tomto veku žena ťažko narazí na dobrého chlapa, ktorý je pracovitý, samostatný, cieľavedomý, nie je sebecký, nechýba mu zmysel pre humor a hlavne a na takého ktorý je verný. A okrem toho sú tu ďalšie kritériá – aby ho v minulosti neriešila žiadna z jej kamarátok a o ktorom by si nespravila obraz (z rečí ostnatých ľudí) už dávno predtým ako ho mala šancu osobne spoznať.

A tak sa rozhodla hľadať lásku na internete..

 

(pokračovanie nabudúce)

Zn. Chýba mi život – časť 2.

10.09.2015

Je streda večer. Dnešný deň v práci dal Laure poriadne zabrať. Hneď ráno si ju šéf zobral na koberček kvôli výhradám voči jej pracovnému tempu, teda, samozrejme to bolo podané ako malá rada na zdokonalenie sa, takzvaná konštruktívna kritika.. To, že Laura sa snažila v práci viac ako sa patrilo však nikto nevidel. Taktiež nikto nevidel, že mala na svojom harmonograme asi [...]

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dve vojny?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

aukroko

Prajem vam príjemné čítanie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 3040x
Priemerná čítanosť článkov: 1520x

Autor blogu

Kategórie

Archív