Založ si blog

Zn. Chýba mi život – časť 2.

Je streda večer.

Dnešný deň v práci dal Laure poriadne zabrať. Hneď ráno si ju šéf zobral na koberček kvôli výhradám voči jej pracovnému tempu, teda, samozrejme to bolo podané ako malá rada na zdokonalenie sa, takzvaná konštruktívna kritika.. To, že Laura sa snažila v práci viac ako sa patrilo však nikto nevidel. Taktiež nikto nevidel, že mala na svojom harmonograme asi 2x toľko práce ako jej kolegovia. „Nevadí, je to len práca a dostávam za ňu slušne zaplatené“, povedala si Laura po každom takomto sedení.

Liekom na jej utrápené nervy je rituál, ktorý sa stal neodmysliteľnou súčasťou jej života. Pohár vychladeného ružového vína, deka a dobrý film. Samozrejme romantický, jeden z tých typických amerických filmov pre osamelé ženy, ktoré majú kontakt s romantikou aspoň prostredníctvom televíznej obrazovky.

Dnes večer však spravila malú zmenu. Rozhodla sa spraviť bodku za svojou samotou, a tak sa ponorila do hlbín online zoznamiek. Po úvodnom vyplnení zopár údajov, podľa ktorých si ju jej vyvolený nájde sa tam dostala. Miesto, kde konečne nájde lásku svojho života má ako na dlani, a tak si pomaly začína prezerať fotky potenciálnych partnerov. Talian, Talian, Španiel, Talian, Afričan, Slovák, Maďar, .. Po chvíľke prezerania si profilov a obdržaní zopár perverzných správ si Laura začala pripadať ako na trhu s bielym mäsom, kde každý len vyhľadáva „vzťah“ na jednu noc.

Keď sa už rozhodla vzdať túto formu hľadania muža svojich snov napísal jej on. 34 ročný Samuel. Šediny jej na chlapoch zvyčajne prekážali, no tie jeho boli pre ňu veľmi príťažlivé. Výška 187cm – wow, presne podľa Laurinho gusta. Bol štýlový, mal veľké hnedé oči, shnedú pokožku, pekne vypracovanú postavu a krásny biely úsmev. Po pár minútach, počas ktorých si prehodili úvodné zdvorilostné frázy si položili pár otázok na telo a Laura usudzje, že so Samuelom toho majú veľa spoločného a spĺňa všetky jej predstavy o ideálnom partnerovi.

Samuel je 34 ročný Bratislavčan, po roku sa rozhodol spraviť bodku za dlhoročným, avšak nefungujúcim vzťahom na diaľku. Je podnikateľ, býva v mezonete v Starom meste a vo voľnom čase rád varí, športuje a cestuje.

„BINGO“, zajasala v duchu Laura.

O jednej ráno zaklápa laptop, s hlavou plnou Samuela a blaženým úsmevom zaspáva a teší sa už na ďalší deň..

 

(pokračovanie nabudúce)

Zn. Chýba mi život – časť 1.

09.09.2015

Laura je mladá žena, ktorá si vrámci možností žije nadštandardne. Je zdravá, má milujúcu rodinu a skvelé kamarátky, pracuje vo veľkej korporácii, jej plat predstavuje dvojnásobok platu priemerného Slováka, žije v vo vlastnom byte a má auto. Laik by povedal, že je to šťastná žena. Ona si to kedysi myslela tiež.. Každý mesiac 15-steho jej zapípa SMS od banky s oznamom, [...]

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

aukroko

Prajem vam príjemné čítanie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 3041x
Priemerná čítanosť článkov: 1521x

Autor blogu

Kategórie

Archív