Zn. Chýba mi život – časť 1.

9. septembra 2015, aukroko, ekniha kniha roman

Laura je mladá žena, ktorá si vrámci možností žije nadštandardne. Je zdravá, má milujúcu rodinu a skvelé kamarátky, pracuje vo veľkej korporácii, jej plat predstavuje dvojnásobok platu priemerného Slováka, žije v vo vlastnom byte a má auto.

Laik by povedal, že je to šťastná žena.

Ona si to kedysi myslela tiež.. Každý mesiac 15-steho jej zapípa SMS od banky s oznamom, že výplata je na účte. Nákupné šialenstvo sa môže začať, a tak sa Laura vydá v ústrety nákupným centrám. Nakúpi si krásne oblečenie, ktoré jej závidí každá žena, ktorá ju popri prechádzaní okolo pohľadom premeriava. Nevynechá ani jednu párty. To, že sa pozná osobne s vyhadzovačmi a barmanmi vo všetkých vychytaných kluboch je samozrejmosť. Samozrejme, nezanedbáva ani svoj vonkajšok. Gélové nechty, umelé mihalnice, krásne opálenie 12 mesiacov v roku a fitko niekoľkokrát do týždňa sú samozrejmosťou.

Laurin idylický život má však jeden háčik.

Laura má 32 rokov. Takmer všetky kamarátky už vedú usporiadaný život, sú vydaté a maj deti. Ako prvé sa vydávali „bifľosky“ a o pár rokov neskôr aj kamošky, ktoré nechýbali na žiadnom večierku. No Laura stále nič.. Cíti vnútornú prázdnotu a s pribúdajúcim vekom vzrastajú jej obavy z toho, že zostane sama. Nápadníkov je dosť, no v tomto veku žena ťažko narazí na dobrého chlapa, ktorý je pracovitý, samostatný, cieľavedomý, nie je sebecký, nechýba mu zmysel pre humor a hlavne a na takého ktorý je verný. A okrem toho sú tu ďalšie kritériá – aby ho v minulosti neriešila žiadna z jej kamarátok a o ktorom by si nespravila obraz (z rečí ostnatých ľudí) už dávno predtým ako ho mala šancu osobne spoznať.

A tak sa rozhodla hľadať lásku na internete..

 

(pokračovanie nabudúce)